Er du kommet hjem?

Er du kommet hjem?

Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at Sanne har skrevet den sang "Hjem" - præcis til mig. For den beskriver om noget, den følelse det er, at være nået hjem i mig selv - efter et helt liv (eller næsten :-) ) langt væk hjemmefra - langt væk fra mig selv. Som en fremmed har jeg gået rundt i verden og ikke vidst, hvem jeg var, hvordan jeg skulle være og hvad jeg skulle mene, for at være "god nok". 

Men jeg er virkelig kommet hjem!

Hvad med dig? Føler du, du er kommet hjem - eller måske altid har været "hjemme"?

Rejsen hjem kan være lang, sej, svær og spændende på en gang.

Den kan hjælpes på vej af kærlige hænder, dybe møder og inspiration fra andre, der har gået vejen.

Derfor også denne blog, fordi jeg håber, at den kan være med til at lyse lidt for andre eller give inspiration til, at andre finder deres vej hjem.

Jeg har altid skrevet meget, også når vejen har været svær. Det har hjulpet mig og givet mig mulighed for at få følelser ud på forskellige måder.

Nu skriver jeg for at dele af mine egne oplevelser – fra alt fra psykisk smerte, diagnoser, brystkræft, sorg, tab, skilsmisser og alt det, der følger med at leve et liv i søgen efter stilheden i orkanens øje. Rejsen hjem!

Der er forskellige områder, jeg brænder mere for end andre. Erfaringer, der er så dyrekøbte og dyrebare, at jeg ønsker at dele dem med andre, der kunne trænge til håb og lys.

Jeg brænder naturligvis for at formidle den rejse, jeg selv har haft og de gaver og guldkorn, der lå gemt undervejs på rejsen.

Men jeg deler også gerne ud af andres erfaringer, som jeg selv har trukket på eller som jeg stadig igen og igen støder på.

Viden, som andre har delt med mig og dermed givet mig en følelse af, at de er et netværk – som et meget dybt rodnet, jeg har kunnet trække på. Jeg håber, jeg kan være en del af det rodnet for dig og andre, der har brug for det, jeg har at byde ind med.

Vi behøver ikke gå med det hele i os selv og klare det, uden at søge hjælp, inspiration, støtte og følgepartnere i verden.

Vi er ikke alene. Og rejsen hjem behøver ikke være ensom!

Sangen her er som skrevet til den proces, og jeg mærker i den grad, hvordan den taler til mig :-)

 

 

 

Giver du dig selv det bedste?
Frihed og ansvar
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Gæst
Onsdag, 23. oktober 2019

Mød mig på facebook