Gruppeforløb - alvorligt syg?

Nyt forløb med opstart 22. januar 2019sygdom

Det kan være skræmmende og forbundet med stor ensomhed at få stillet en diagnose, der måske er livstruende. Pludselig vender hele verden på hovedet og mange spørgsmål dukker op. Man bliver konfronteret med døden, fremtiden, behandling, sygehus, livsvilje, sorg og angst.

I min egenskab af psykoterapeut - kombineret med egne oplevelser i forbindelse med 2 forløb med brystkræft, tilbyder jeg terapi-gruppeforløb for dig der står i en sygdoms-situation og har brug for et rum, hvor du kan vokse, dele og "spejle" dig. 

Her har du muligheden for, sammen med andre i samme situation, at kigge nærmere på de temaer, der fylder for dig.

Gennem forskellige tilgange og gruppeprocesser, får du en dybere indsigt og indre erfaringer, som kan styrke dig igennem forløbet.

Gruppeforløbet har til hensigt, at I alle spejler jer i hinanden, deler erfaringer og følelser og at jeg som terapeut går aktivt ind med terapi og støtte, der kan være alle til gavn for dig og for gruppen.

Et af målene med gruppeforløbet vil være, at du finder styrke og tryghed i at gå den tid i møde, der nu ligger foran dig, uanset om det er sorg og angst i familien, usikkerhed på evt. medicinsk behandling - skal/skal ikke, operationer, udfordringer i forbindelse med systemet, psykiske udfordringer igennem forløbet eller andet, der fylder for dig.

Samtidig er det mit ønske at styrke dig til at gå "dit nye liv" i møde - EFTER sygdommen.

  • Hvad ville den dig?
  • Hvorfor "lige mig"?
  • Hvad har jeg mistet?
  • Hvordan kommer jeg igennem?
  • Hvad kan jeg gøre selv herfra?
  • Hvordan vokser jeg igennem denne oplevelse? 


Næste gruppestart 22. j
anuar 2019

Alle mødegange klokken 10.00 - 15.00

Maks. 6 deltagere.

Sted: Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Pris pr. mødegang: kr. 800,00. Betaler du for hele forløbet på én gang, får du rabat på kr. 500,00.

Tilmelding her: TILMELDING GRUPPEFORLØB 

Du er velkommen til at ringe på telefon 23954949 eller sende en mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • 1