Terapi for par

ParforholdArtikelTerapi kan være en stor hjælp for jer, der gerne vil "møde hinanden igen" og finde ud af, hvordan I kan rumme, værne om og elske hinanden på en givende og harmonisk måde. Parterapi kan hjælpe jer til bedre forståelse og terapien vil udspille sig i stor respekt for begge parter.

Er I tæt på at gå fra hinanden, og vil I gerne finde en måde at genfinde lysten, gnisten og længslen efter hinanden, så kan parterapi være en måde at "være den sidste chance" - og derigennem finde ud af, om det reelt er tid til afvikling af forholdet - eller det er tid til at lære sammen og vokse i det, der skaber udfordringer lige nu.

Vil du gerne finde vejen UD af et forhold, måske på grund af psykisk eller fysisk vold eller hænger du fast og føler ikke, du kender dig selv længere? Her kan det være en mulighed at komme alene og få set på dine mønstre og genfinde din egen styrke og dine ressourcer.

Igennem det terapeutiske arbejde, vil du som enkeltperson og I som par, få mulighed for at se udviklingspotentialer og finde læring i mødet med kærligheden.

Ring eller skriv for yderligere oplysninger eller for at få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer, enten sammen eller hver for sig.

Mød mig på facebook